Hallitus 2024

Jammaus ry:n hallitus 2024

Hallituslaiset 2024

”Mä oon Niina ja oon Jammauksen puheenjohtaja! Oon ollu kahtena aikaisempana vuonna myös hallituksessa ja silloin mun pesteinä on ollut tapahtumavastaava, sool-vastaava, varapuheenjohtaja ja viestintävastaava. Jamkissa opiskelen kolmatta vuotta pääinstrumenttina pop/jazz-laulu🐔 Puheenjohtajana mm. huolehdin hallituksen toiminnasta, laadin esityslistoja, johdan meidän kokouksia sekä autan muita hallituslaisia🐔 Vapaa-ajalla hengailen mun kahden kissan kanssa ja mulla on vielä enemmän kuolevia viherkasveja kuin viime hallituskauden alussa🐔”
Moikka! Mä oon Josse ja toimin tän vuoden Jammauksen varapuheenjohtajana sekä yhteistyövastaavana. Muhun saa siis olla yhteydessä, jos sulla on ideoita, kysymyksiä tai muuta hassua koskien vaikkapa musakampukseen tai Soolin liittyen. Toki saa aina tulla juttelemaan muihinkin asioihin liittyen. En ole nirso sen suhteen. Mä opiskelen nyt ensimmäistä vuotta pop/jazz-lauluopettajaksi. Vapaa-ajalla tykkään touhottaa ja juosta paikasta toiseen. Ominaispiirteitäni ovat lyhytkasvuisuus, kovaääninen nauru sekä yleinen sähläily. Tykkään sitrushedelmistä ja pelaamisesta. Törmäillään!
Heii! Mä oon Elina, kolmannen vuoden opiskelija ja myös kolmatta vuotta Jammauksen hallituksessa mukana. Tällä kaudella olen taas uusissa tehtävissä eli rahastonhoitajana ja jäsenrekisterivastaavana. Pidän huolta että aarrearkun sisältö pysyy tallessa ja tilitiedot ajantasalla. Näiden hommien lisäksi olen VaMuKa-vastaavana ja Ukin kanssa viestintävastaavana. Taas kaikkea mukavaa luvassa tälle vuodelle, joten olkaa kuulolla täällä somen puolella! 🤩
Moikka! Mä oon Aki ja oon Jammauksen hallituksen sihteeri kaudella 2024. Sihteerin pestissä laadin siis pöytäkirjat hallituksen kokouksista. Oon ensimmäistä kautta mukana hallitushommissa ja myös ensimmäistä kertaa ikinä missään hallitustoiminnassa mukana, joten oon innoissani!🥳 Opiskelen nyt ekaa vuotta JAMKilla ja mun pääinstrumentti on pop/jazz-laulu. Oon alunperin kotoisin Kouvolasta, mutta kävin kääntymässä Kotkassa konservatorio-opintojen ja välivuoden verran ja sieltä päädyin tänne Jyväskylään. Vapaa-ajalla tykkään esim. käydä salilla, laittaa ruokaa, nähdä kavereita ja kuunnella paljon musaa. Törmäillään kampuksella ja tapahtumissa!🔥
Moi! Olen Marissa kolmannen vuoden klassisen laulun opiskelija. Toimin toista kautta hallituksessa ja nyt oon ekaa kautta edunvalvontavastaavana. Edunvalvontavastaavan tehtävänä on edistää ja ajaa opiskelijoiden etuja. Edunvalvontavastaavan puoleen voi kääntyä mm. neuvojen ja erilaisten palauteasioiden tiimoilta.
Jos tarviit henkistä ensiapua, tai oot tuleva tutor, niin mä oon sun tyyppi. Oon Julia, kolmannen vuoden pop&jazz -lauluopiskelija ja tää on mun kolmas kausi hallituksessa. Tällä kaudella oon tutorvastaava ja jatkan myös häirintäyhdyshenkilönä. Ootan innolla et päästään uusien tutoreiden kans hommiin, muistathan hakee jos et vielä oo!!
Heip! Me ollaan Uki ja Niilo ja meidät voi yleensä löytää ruokalan kahvi- tai välipala-automaatin välittömästä läheisyydestä heittämässä huonoja LOTR-aiheisia vitsejä. Ollaan toisen ja kolmannen vuoden opiskelijat! Uki soittaa kitaraa ja Niilo rumpuja. Me ollaan molemmat ekaa vuotta hallituksessa ja toimitaan tapahtumavastaavina. Eli ideoidaan ja organisoidaan tapahtumia. Yritetään keksiä aina uusia hyviä tapahtumaideoita, joten jos kellekkään tulee mieleen loistavia ideoita ni tännepäin tulemaan vaan😎 Uki on myös viestintävastaava, joten kun mainokset yms. Tulee myöhässä, se on Ukin syy. Saa toki tulla nykimään hihoista mikäli on kysyttävää mihin vaan liittyen :)
Moi! Oon Tanja ja oon Jammauksen taukotilavastaava, eli pidän parhaani mukaan huolen että taukotila pysyy siistinä ja kahvia riittää 🤠 mut tunnistaa yleensä värikkäistä vaatteista ja kovaäänisestä naurusta ja mulle saa tulle juttelemaan ihan mistä vaan! (Ps. tiskatkaa astiat taukotilassa😅)