Hallitus 2023

Jammaus ry:n hallitus 2023

Hallituslaiset 2023

"Heii! Mä oon Elina, ja oon Jammauksen tän vuoden puheenjohtaja! Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta ja tämä on myös mun toinen vuosi Jammauksen hallituksessa. Mun tehtäviin kuuluu esimerkiksi hallituksen toiminnasta huolehtiminen, esityslistojen laatiminen, kokouskutsujen lähettäminen sekä kokousten puheenjohtaminen. Jos teillä on huolia, ideoita, kysyttävää tai muuten vaan asiaa, niin ottakaa mua hihasta kiinni tai laittakaa viestiä matalalla kynnyksellä. Nähdään musakampuksella ja tapahtumissa!"
"Moi, mä oon Niina ja tää on jo mun toinen kausi Jammauksen hallituksessa! Toimin tänä vuonna varapuheenjohtajana ja viestintävastaavana. Eli autan tarvittaessa Elinaa puheenjohtajan tehtävissä ja pyöritän tätä Jammauksen Instagram-tiliä sekä hoidan muita viestintäjuttuja. Opiskelen täällä Jamkilla toista vuotta instrumenttinani pop/jazz-laulu eli musta tulee laulunopettaja. Oon kotoisin Lieksasta, mulla on kaksi kissaa ja liian monta kuolevaa viherkasvia."
"Hellurei vaan kaikki musapedagogipalleroiset! Mä oon Elmeri, ja tää on mun ensimmäinen vuosi Jammauksen hallituksessa. Oon kolmannen vuoden opiskelija, ja mun pääinstrumentti on sähkökitara. Edunvalvojana mun homma on toimia linkkinä opiskelijoiden, Jammauksen hallituksen, JAMKO:n ja koulun henkilöstön välillä. Edunvalvoja siis valvoo, puolustaa ja edistää opiskelijoiden oikeuksia ja etuja. Käytännössä siis jos teillä on mitään asiaa liittyen esim. kursseihin, tiloihin, tai opintoihin yleisesti, kritiikkiä, kehitysehdotuksia tai ihan mitä vaan ajatuksia, meikämusiikkipedagogille kertominen on hyvin suora reitti saada niitä eteenpäin! Teidän kommentit otetaan varmasti huomioon, ja myös ongelmatilanteita voidaan ratkoa mun kanssa luottamuksellisesti. Eli tuu koska vaan juttelemaan koululla, laita jammaukselle meiliä tai slaidaa vaikka DM. Vielä nippelitietona: Mun käytetyin emoji on jo vuosia ollut , varmaan koska oon niin funky jäbä."
"Moi! Eli mun nimi on Jere ja toimin Jammauksen hallituksessa tapahtumavastaavana. Oon kolmannen vuoden opiskelija mutta hallituksessa vasta ekaa vuotta. Tapahtumavastaavan hommiin kuuluu tapahtumien ideointi, suunnittelu ja järjestäminen. Jos sinulla on ideoita tapahtumien järjestämiseen liittyen, tai haluat muuten vaan heittää läppää niin voi minua tällaisissa asioissa lähestyä. Nähdään tapahtumissa ja kampuksella!"
"Hellou! Oon Sofia ja opiskelen toista vuotta pop/jazz-lauluopettajaksi. Oon myös valmistunut JAMKilta Vamukalta viululla 2020 ja yliopistolta varhaiskasvatuksen opeksi 2022. En selkeesti pääse koskaan hallitustoiminnasta irti. Olen nyt viidettä kautta hallitustoiminnassa mukana ja on kyllä ollut huikeaa nähdä, miten Jammauksen toiminta on kehittynyt vuosien varrella. Jammauksella olen toiminut 2018 tapahtumavastaavana, 2019 varapuheenjohtajana, 2022 puheenjohtajana ja nyt 2023 taas tapahtumavastaavana. Välissä olin myös viestintävastaavana Varkailla 2021. Tapahtumavastaavana mun hommiin kuuluu tapahtumien ideointi ja organisointi. Lisäksi tapahtumavastaavana olen aktiviisesti yhteistyötapahtumien mukana. Yritämme tällä hetkellä aktiivisesti kehittää tapahtumatoimintaamme, joten ideoita ja ajatuksia otetaan edelleen vastaan! Saa siis tulla nykäisemään hihasta tapahtumiin tai mihin tahansa muuhunkin liittyen."
"Moikka! Oon Siiri ja tää on nyt mun toinen kausi Jammauksen hallituksessa. Toimin tällä kaudella sihteerinä ja laadin pöytäkirjat kokouksista. Oon toisen vuoden opiskelija ja mun pääinstrumentti on pop/jazz-laulu. Oon kotoisin Tampereelta (vaikka murre onkin ehtinyt jo hävitä täällä Jyväskylässä majaillessa ). Vapaa-ajalla tykkään ulkoilla, rustailla runoja ja hengata kavereiden kanssa."
"Moi! Mä olen Marissa ja oon ekaa kautta Jammauksen hallituksessa. Toimin rahastonhoitajana, jäsenrekisterivastaavana ja taukohuonevastaavana. Eli mun puoleen voi kääntyä Jammauksen raha-asioissa, jäsenasioissa tai muuten vain jos on asiaa! Opiskelen Jamkilla toista vuotta instrumenttiopettajaksi pääaineena klassinen laulu."
"Moi! Oon Tanja ja nyt on mun eka vuosi Jammauksen hallituksessa. Mä oon hallituksen tutorvastaava, joten multa voi tulla kysymään kaikesta tutorointiin liittyvästä ja muustakin! Vapaa-ajalla tykkään nähä kavereita, pitää hauskaa ja syödä sipsiä"
"Moikku! Oon Julia ja oon tokan vuoden opiskelija ja laulu on mun pääinstrumentti. Oon myös tokaa kautta hallituksessa. Tällä kaudella toimin häirintäyhdyshenkilönä ja musakampusvastaavana. Saa tulla nykäsee hihasta jos tulee jotain kysyttävää tai vaikka juttelee ihan muuten vaan."
"Mä oon Ina ja tää on mun eka vuosi Jammauksen hallituksessa. Toimin Jammauksen kaj-vastaavana. Opiskelen Jamkilla tokaa vuotta ja mun pääinstrumentti on pop/jazz laulu! "
"Mä olen Anniina ja toimin Jammauksessa SOOL -vastaavana. Mä siis toimin linkkinä SOOLin ja Jammauksen välillä. Opiskelen Jamkilla kolmatta vuotta pääinstrumentilla klassinen laulu ja tää on mun toinen hallitusvuosi. "
"Hei! Mie oon Ronja ja oon neljännen vuoden harmonikkapedagogiopiskelija. Jammauksessa toimin yleisenä sählärinä ja auttelen esimerkiksi raha-asioiden hoitamisessa. Oon kotoisin myöskin Lieksasta, miulla on myös kaksi kissaa ja öö.. liian monta kuolevaa viherkasvia.."