Hallitus 2022

Jammaus ry:n hallitus 2022

Hallituslaiset 2022

Puheenjohtaja, Sofia Salo "Heippa! Mä oon Sofia 24-v ja Jammauksen kauden 2022 puheenjohtaja. Oon kotoisin Raumalta, mutta oon asunut Jyväskylässä jo viisi vuotta. Oon valmistunut Jamkilta varhaisiän musiikinopettajaksi 2020 viulu pääinstrumenttinani ja nyt palasin tänä syksynä takaisin opiskelemaan pop/jazz-laulua. Kaudella 2018 toimin Jammauksen tapahtumavastaavana ja kaudella 2019 varapuheenjohtajana. Opiskelen samalla myös varhaiskasvatusta yliopistolla. Odotan innolla tätä vuotta ja hallituskautta, koska meidän hallitusporukka vaikuttaa todella huipulta! Toivottavasti päästään järkkäämään teille kunnolla menoa ja meininkiä!"
Varapuheenjohtaja ja tapahtumavastaava, Elina Häyhä "Moikka! Mä oon Elina, 25-vuotias ja Jammauksen kauden 2022 varapuheenjohtaja sekä toinen tapahtumavastaavista. Alunperin oon kotoisin Porista, mutta konservatorion kävin Kotkassa ja sieltä päädyin tänne Jyväskylään. Opiskelen nyt ensimmäistä vuotta ja pääinstrumenttinani on pop/jazz-laulu, mutta muusikoksi oon valmistunut viime keväänä pop/jazz piano ja koskettimet pääinstrumenttina. Mulla on jonkin verran kokemusta isompienkin tapahtumien järjestämisestä aikaisempien opintojen takia sekä hallitustoiminnassa oon ollut mukana lukioaikoina. Osittain aikaisemman kokemuksen takia päädyin myös näihin tehtäviin. Toivon, että pystytään järjestämään tapahtumia livenä ja nähdään mahdollisimman monen kanssa siellä!"
Sihteeri ja viestintävastaava, Ilona Jussinmäki "Moikka! Mä oon Ilona, 24-vuotias jyväskyläläistynyt eteläpohjalainen! Toimin Jammauksessa sihteerinä ja toisena viestintävastaavista, eli mä oon aika usein esimerkiksi meidän somejuttujen takana! Oon 2. vuoden opiskelija, ja mun pääinstrumentti on pop/jazz-laulu. Isona musta tulee siis laulunopettaja, jee! Musiikki on opiskelujen ohella aika iso osa mun elämää muutenkin, mutta tykkään myös hurjasti käsitöistä ja huonekasveista. Tulevalta vuodelta ja hallituskaudelta odotan paljon uusia kokemuksia järjestötoiminnasta ja innokasta toimintaa yhdessä niin hallituksen kuin muidenkin jammauslaisten kanssa!"
Rahastonhoitaja ja jäsenrekisterivastaava, Ronja Pehkonen "Hei! Mie oon Ronja, 21-vuotias ja mie toimin Jammauksessa nyt toista vuotta rahastonhoitajana, sekä jäsenrekisterivastaavana. Miun puoleen voi siis kääntyä jos haluat liittyä jäseneksi tai siulla on hirveen hyvä idea mihin käyttää meidän rahoja. Oon alunperin lähtösin Lieksan perämetiltä, tarkemmin Pankakoskelta. (Lieksa on siellä itä-Suomen alueella, Joensuusta vähän ylöspäin) Jamkissa opiskelen nyt kolmatta vuotta pääaineenani harmonikka, mutta muutaman muunkin soittimen soittaminen onnistuu! Lisäksi harrastan sirkusta, teen käsitöitä ja luen paljon kirjoja. Oon myös mukana tukiperhetoiminnassa ja toimin Gubbena. Ootan kovasti tätä hallituskautta, ois kiva saada järjestettyä jotain mukavia lähijuttuja!"
SOOL-vastaava ja tapahtumavastaava, Niina Havu "Moikka! Mä oon Niina ja ikää mulla on 23 vuotta. Opiskelen nyt ensimmäistä vuotta musapedagogiksi pääaineenani pop/jazz laulu ja oon myös ensimmäistä vuotta Jammauksen hallituksessa, jossa toimin tapahtumavastaavana Elinan kanssa sekä sool-vastaavana. Oon kotoisin Lieksasta, kuten meidän hallituksen Ronjakin, mutta oon asunut lukion jälkeen vuoden Helsingissä ja kolme vuotta Kotkassa, missä kävin konsan. Rakastan eläimiä (varsinkin kissoja), viherkasveja ja kirppiksiä. Soittelen myös pianoa ja kitarastakin saan jotain ääntä aikaiseksi. Ja löytyy multa kotoa myös ukulele, melodica ja kellopelikin. Kivaa päästä nyt ensimmäistä kertaa järjestötoimintaan mukaan ja päästä järkkäämään kaikkia kivoja tapahtumia!"
Viestintävastaava, Siiri Saarinen "Moikka! Mä oon Siiri, 24-vuotias musapedaopiskelija ja jammauksen toinen somevastaava. Mun pääinstrumentti on pop/jazz laulu, mutta soittelen myös pianoa ja väsäilen biisejä. Hommasin myös hiljattain banjon, joka on ollut itelle semmonen mukava sivuprokkis muun opiskelun ohessa. Rakastan eläimiä, luonnossa hääräämistä ja liikuntaa. Oon kotoisin Tampereelta, mutta tällä hetkellä majailen pienen kodinvaihtajan, kääpiösnautseri Einarin kanssa Mäki-Matissa. Oon hyvillä fiiliksillä tulevasta hallituskaudesta ja etenkin meidän porukasta. Kiva saada uusia kokemuksia ja päästä vaikuttamaan opiskelijoiden asioihin."
Edunvalvontavastaava, häirintäyhdyshenkilö ja kaj-vastaava, Julia Koskinen "Hellurei! Oon Julia, 21-vuotias ekan vuoden opiskelija ja mun pääinstrumentti on pop/jazz-laulu. Soitan myös jonkun verran pianoo ja osaan soittaa yhen biisin bassolla :D Toimin hallituksessa edunvalvonta- ja KAJ-vastaavana sekä häirintäyhdyshenkilönä. Oon asunut Helsingissä suurimman osan mun elämästä, mut nyt oon asettunut Jyväskylään. Tykkään ihan hurjan paljon kaikista eläimistä, mut saukko on kaikista lempparein! Odotan innolla tulevaa hallituskautta ja sitä et pääsee tutustumaan tyyppeihin."
Tutorvastaava, Anniina Mansikka "Moi! Mä olen Anniina, 23-vuotias. Mä oon pari vuotta sitten muuttanut Satakunnasta Jyväskylään. Mä toimin Jammauksessa Tutor-vastaavana eli mä avitan meidän uusia tutoreita uusien opiskelijoiden kanssa! Oon 2. vuoden opiskelija c-linjalla ja mun pääinstrumentti on klassinen laulu, sivuinstrumentti on klassinen piano ja sivussa soittelen eri orkestereissa poikkihuilua. Odotan innolla, että päästään uusien tutoreiden kanssa suunnittelemaan orientaatioviikkoa ja tapaamaan ensi syksynä meidän uudet opiskelijat!"
Musiikkikampusvastaava, Eero Nummela "Morjens! Olen Eero, toisen vuoden pop/jazz opiskelija ja Jammaus Ry:n uusi Musiikkikampusvastaava. Jos sinulla on jotain koko musiikkikampusta koskevaa asiaa tai haluat antaa palautetta musiikkikampuksen tiloista tai käytössä olevista laitteista, niin minuun kannattaa silloin olla yhteydessä. Minut tavoittaa näppärästi esimerkiksi tämän tilin kautta. Jos haluat tulla juttelemaan kanssani, niin minut löytää todennäköisesti joko Popparin jameista rumpusetin takaa, tai koulun rumpuluokista treenaamasta. Oikein mukavaa kevätlukukautta kaikille!"