Tutorit 2022

Julia Koskinen 2. vuoden opiskelija AB7353@student.jamk.fi “Oon pop/jazz-laulaja ja opiskelen C-linjalla. Oon kotosin Helsingistä, mun lempibändi on Ursus Factory ja oon tosi hyvä kuuntelija.”
Sanni Alajoutsijärvi 2. vuoden opiskelija Ab6979@student.jamk.fi Hellou! Mä oon pop/jazz-laulun opiskelija B-linjalla ja Oulusta lähtösin. Olen ilopilleriksi ja itse auringoksikin sanottu immeinen, ja kuuntelen mielelläni jos sulla on jotain mielen päällä. Kuvailisin itseäni sydämelliseksi, empaattiseksi ja sopivan häsläksi.
Ina Myller 2. vuoden opiskelija ab6980@student.jamk.fi “Moi! Opiskelen pop/jazz-laulua B-linjalla ja alottelen 2. vuotta. Tykkään kaikista elukoista, etenkin mun omasta kissasta, ja kuuntelen kaikkee musaa popista metalliin. Oo yhteydessä jos joku asia mietityttää, tai tuu juttelee ihan muuten vaan, syksyllä nähään!”
Anni Kinnunen 3. vuoden opiskelija AA2829@student.jamk.fi Moikka moi! Oon 22-vuotias klassisen pianon opiskelija. Oon Kouvolast kotosin, tarkemmin Kuusaalt. Tää on tärkee korjaus 😊 Oon semmonen hersyvä persoona, niin tuu ihmeessä juttelemaan jos mikään asia askarruttaa. Nähdään syksyllä!
Jere Suojanen 3. vuoden opiskelija AA3853@student.jamk.fi “Tervehdys! Olen pop-jazz puolen opiskelija b-linjalla. Instrumenttina toimii sähköbasso. Jos tunnet itsesi jazz tai fuusio fanaatikoksi tulehan keskustelemaan. Älä myöskään pelkää ottaa yhteyttä, mikäli jokin asia askarruttaa. Räikkä pyörii ja jengi viihtyy.”
Tuomas Eronen 3. vuoden opiskelija AA2826@student.jamk.fi “Heijsan allihoppa! Olen pop-jazz kitaristi b-linjalta. Vapaa-aikani kulutan treenaillessa ja hupsutellessa, joten mikäli nämä ajanvietteet resonoivat mandoliinissasi niin älä ujoostele tulla jutustelemaan. Julkista pahennusta vuodesta –96.”
Tanja Oittinen 2. Vuoden opiskelija ab6860@student.jamk.fi “Moikka! Oon laulunopiskelija c-linjalla ja harrastan teatteria. Lempparimusaa tällä hetkellä on Ghost ja tiiän Pokémoneista aivan liikaa.”
Elli-Noora Janhonen 3. vuoden opiskelija AA4235@student.jamk.fi “Moi! Oon pop/jazz-laulun opiskelija B-linjalla ja oon kotoisin Hankasalmelta. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli jokin asia mietityttää, tai haluat muuten vaan juttu-, lenkki-, tms. seuraa!”